Čebelice v decembru in januarju

Čebelicam se je v decembru veliko dogajalo. Okraševali smo igralnico, se zabavali in rajali, občudovali lučke, izdelali svojo smrečico, ki je potem postala velika, veliko smo peli, plesali in se igrali. Prišli smo na praznično delavnico, kjer smo skupaj s starši izdelali smrečice ter hiške za našo garderobo.

Obiskal nas je prav poseben mož z imenom dedek Mraz. Prinesel nam je veliko daril, s katerimi smo se takoj igrali. Z rdečimi baloni smo okrasili še našo stensko smrečico. Balone smo tudi veselo prenašali po igralnici in jo okrasili po svoje. Igrali smo se tudi v telovadnici, poslušali veliko pravljic ter izkoristili dneve zunaj ob lepem vremenu.

V januarju nas je kar precej zbolelo, zato so bile naše dogodivščine malo prilagojene. Spoznali smo zimo in zimska oblačila, izdelali smo snežake (velike in majhne), porisali svoje rokavičke, kape ter puloverje. Poslušali smo zimske pravljice in slikopise, se naučili novih pesmic, igrali na instrumente, telovadili in ob primernem vremenu se odpravili na potem po okolici vrtca. Ker se bliža Pust, bomo kmalu spet veselo zavihali rokave.

(Visited 5 times, 1 visits today)