Teden otroka pri Zvezdah

Teden otroka smo pri Zvezdah izkoristili na najboljši možen način. V začetku tedna smo si pripravili prvo malo televizijsko oddajo, kjer so čisto vse Zvezde opravile prve intervjuje.

V nadaljevanju tedna smo ob prebiranju pravljice Juri Muri v Afriki ugotavljali, da je v Afriki življenje precej drugačno od našega. Vse te ugotovitve smo preverili še z ogledom zanimive plesno, glasbene predstave Juri Muri v Afriki  v izvedbi Plesnega gledališča Ljubljana. Z ogledom te predstave smo otvorili naš Zvezdasti gledališki abonma. Kot v pravem gledališču, smo z vstopnicami, sedežnim redom in še s čim spoznavali gledališki bonton. Ob koncu predstave smo se preizkusili v plesni koreografiji z Afriškim pridihom.

Sončni četrtek smo izkoristili za jesenski kros. Najprej smo se s tekalnimi igrami dobro ogreli, si razdelili štartne številke in se pripravili na tek. Prav vsi smo si zaslužili en velik aplavz, saj smo vsi pretekli celotno progo. Da ne boste misli, z nami ni heca. Pretekli smo okoli celega nogometnega igrišča, in to po zunanjemu robu. Teden smo zaključili z obiskom našega gozda, kjer smo se kot vedno nadvse zabavali. Očitno je našim Zvezdam tek zlezel pod kožo, saj so si v lastni organizaciji kros priredili kar sami na travniku ob gozdu ;).

V tednu otroka smo si nabrali novih spominov. Zdaj pa se oziramo proti novim dogodivščinam.

(Visited 95 times, 1 visits today)