Čebelice in gosenice pred poletjem

V mesecu maju smo se Gosenice in Čebelice odločile urediti naše gredice pred vrtcem. Posadili smo različna zelišča. Gredice smo očistili, zemljo porahljali in nato posadili sadike zelišč. Otroci so pri sajenju zelo uživali in z veseljem pomagali. Na koncu smo jih še skupaj zalili in sedaj bomo pridno opazovali kako rastejo.

18. junija smo tudi izvedli zaključek obeh skupin skupaj na igrišču vrtca. Najprej smo zunaj na platoju pojedli slasten zajtrk, potem smo se že pripravljali na aktivnosti, ki so jih naše vzgojiteljice skrbno pripravile. Na travi so nas čakale telovadne blazine, vedra, zajemalke, čoln poln žogic, glasba in dobra volja. Otroci so se zabavali ob prenašanju žog, hoji po blazinah, plesu ob glasbi in še in še. Nato smo se ob malici odžejali še z okusno limonado.

20. junija smo se udeležili tudi prireditve, ki je bila tako zaključna kot dobrodelna. Otroci iz vseh skupin smo skupaj nastopili in zapeli pesmico Sonce se smeje. Po nastopu so se otroci in njihovi starši lahko udeležili raznih aktivnosti.

Vsem našim otrokom in njihovim staršem želimo lepe in igrive počitnice!

Vzgojiteljice Čebelic in Gosenic

(Visited 5 times, 1 visits today)