Veseli december pri Žogicah in Cofkih

December je najlepši in najbolj ustvarjalen mesec, v katerem lahko z našimi prstki pokažemo, kaj vse znamo. Veselili smo se ga, pa tudi pesmic, dobrih mož, ki so nas obdarovali, predvsem pa ustvarjanja, s katerim smo se zabavali in kasneje okrasili prostore našega vrtca.

V začetku smo se veselili obiska Miklavža, ki nam je na skrivaj pustil sladki paketek in nam dal misliti, le kako je ponoči prišel skozi zaklenjen vrtec. Potem smo se preizkusili v tapkanju s prstki. Pridno smo jih močili v različne barve in odtisnili lučke, ki sedaj krasijo našo igralnico. Kako lepa veriga zanimivih barvnih lučk je nastala! Zabavali smo se tudi pri striženju in lepljenju, ko smo izdelovali novoletne okraske za v našo garderobo, naredili smo strica piškotka, in še veliko drugih zanimivih reči.

Komaj smo čakali tudi, da bomo lahko okrasili našo novoletno smrečico, ki lepša igrišče pred vrtcem in kako smo se zabavali pri obešanju cd-jev, ki smo jih pobarvali z akrilnimi barvami, nanje pa posuli zlate in srebrne bleščice…

Le oglejte si naše fotografije in skupaj z nami podoživite čarobne urice, ki smo jih preživeli v našem vrtcu.

Srečno, veselo, zdravo in upanja polno v leto 2022!

Vaši otroci in vzgojiteljice

(Visited 35 times, 1 visits today)